Website analyse

Een belangrijk onderdeel van succesvol zijn online is een goede website analyse. Bij deze analyse kijken we naar de keywords, je bezoekers en de conversie op je website.

Een website analyse is meer dan alleen een zoekvolume onderzoek

De website analyse die wij voor je uitvoeren gaat verder dan een simpel zoekvolume onderzoek. Wij controleren je website op verschillende punten zoals de content, gebruiksvriendelijkheid en structuur. Al deze bevindingen zetten wij in een uitgebreid rapport, waarin we concrete verbeterpunten noemen waarmee jij samen met ons aan de slag kunt. 

PostAds analyseert en verbetert jouw website

Online marketing is een snel veranderend vakgebied. Wanneer je iets een tijd laat liggen, is het alweer achterhaald. Bij PostAds voeren wij regelmatig een website analyse uit als deel van onze Multi Funnel strategie. Daarnaast zijn wij op de hoogte van trends in online marketing, waardoor de nieuwste technologieën sneller worden toegepast dan bij de concurrent. 

Bespreek de mogelijkheden met een kop koffie

Met ons rapport is het mogelijk om direct zelf aan de slag te gaan. Wil je echter volledig profiteren van de expertise van onze enthousiaste online marketeers? Wij helpen graag met het optimaliseren van je website naar aanleiding van de website analyse. Kom dus snel langs voor een kop koffie of thee! Wij hebben al meerdere klanten uit verschillende branches geholpen met het verbeteren van hun online aanwezigheid. Wij zoeken dus graag voor je uit wat wij voor jou kunnen betekenen.