Youtube adverteren

We leven met z'n allen in een visueel georiënteerde samenleving. Pakkende video’s en afbeeldingen blijven eerder hangen bij mensen dan tekst. Hierop inspelen is dan ook een must. Met 1.5 miljard maandelijkse, ingelogde gebruikers is YouTube veruit het grootste videoplatform ter wereld. 

Youtube adverteren

Een pakkende video met jouw boodschap

Door een pakkende video te adverteren op YouTube kun je enorm veel mensen aanspreken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een tekstadvertentie of banner. Om succesvol te zijn op YouTube heb je echter een goede strategie nodig, anders levert het niets op. Met jonge online marketeers die op de hoogte zijn van alle trends omtrent video, zorgt PostAds ervoor dat jij succesvol kan adverteren op YouTube.

  • Jouw unieke videoboodschap op het grootste videoplatform ter wereld;
  • YouTube adverteren op verschillende manieren voor optimaal resultaat;
  • PostAds is op de hoogte van alle video trends;
  • Eén aanspreekpunt voor jouw hele online strategie;
  • Wij delen onze kennis met jou voor de perfecte samenwerking.

 

Kijkers boeien in 6 seconden

Als je een leuke video wil kijken op YouTube, zit je vaak niet te wachten op een advertentie. Het is daarom ook niet gek dat veel mensen direct op “advertentie overslaan” klikken. De laatste jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden van langere advertenties naar advertenties van 6 seconden. Vooral op mobiel zie je dit soort advertenties vaak. In deze 6 seconden moet jij jouw boodschap op een pakkende wijze overbrengen. Maar hoe je doe je dit dan?

De verschillende vormen van YouTube adverteren

Naast deze InStream-videoadvertenties die vóór YouTube video’s komen, kun je ook kiezen om jouw video te adverteren in de zoekresultaten op YouTube of om deze te plaatsen in het Google Display Netwerk. Je kunt kiezen tussen tekstadvertenties, een banner of een video op YouTube. De juiste keuze maken tussen deze advertentiemogelijkheden kan lastig zijn, want het levert verschillende resultaten op. Doe het daarom ook niet alleen en zoek advies bij een YouTube expert!

Adverteren op YouTube met PostAds

PostAds Breda weet als Google Certified Partner alles over de advertentiemogelijkheden op YouTube. Met onze hulp bereik jij potentiële klanten op YouTube en leiden jouw advertenties tot leads. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij bespreken graag de mogelijkheden van adverteren op YouTube als deel van onze Multi Funnel strategie. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!