Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw naam bovenaan in Google

Als je op zoek bent naar een bepaald product maar niet exact weet waar je dit kan kopen, wat doe je dan? Juist – dat Google je. Vrijwel al het verkeer op een website is afkomstig van deze zoekmachine, waardoor het enorm belangrijk is dat je website hiervoor is geoptimaliseerd. Maar liefst 99% van de internetgebruikers klikt op de resultaten van de eerste pagina van Google. Zichtbaarheid op de eerste pagina bij relevante zoekwoorden is dus een echte must. Toch lopen veel websites hier kansen mis. Als SEO specialist in Breda helpt PostAds je graag met de zoekmachine optimalisatie van jouw website!

  • Jouw bedrijf op de eerste pagina van Google;
  • PostAds selecteert zoekwoorden die passen bij jouw bedrijf;
  • Als Google Partner ontvangen wij extra inzichten van Google;
  • Een transparante aanpak met een eigen tool, de PostAds Manager;
  • SEO als deel van een bredere strategie.

Hoe word je gevonden in Google?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het verbeteren van een website waardoor je door zoekmachines zoals Google wordt gevonden. Hierbij indexeert de zoekmachine je website op bepaalde punten zoals structuur, tekst, linkbuilding, inhoud van je website en omliggende factoren. Op basis van deze punten bepaalt de zoekmachine welke website bovenaan de pagina komt te staan. Met SEO kun jij zorgen dat jij eerder dan je concurrenten getoond wordt, waardoor klanten eerder voor jouw bedrijf kiezen. 

PostAds als jouw SEO specialist in de regio Breda

PostAds optimaliseert graag jouw website zodat deze goed vindbaar is op de meest relevante zoektermen voor jouw bedrijf. Samen met jouw vakkennis over de branche en onze kennis over SEO bekijken we de zoektermen, zodat we de juiste termen gebruiken die jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereiken. Wij voeren vervolgens de werkzaamheden uit om een hogere positie in zoekmachines te krijgen. Dit leidt tot meer kwalitatief bezoek op je website en meer aanvragen.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een SEO specialist?

Wil jij ook volledige controle en maximaal rendement behalen met online marketing? PostAds is niet alleen SEO specialist, maar biedt het totaalplaatje aan met onze Multi Funnel strategie, waarvan zoekmachine optimalisatie een wezenlijk onderdeel is. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat jouw website optimaliseren! We ontvangen je graag op ons kantoor in Breda.