PostAds

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw naam bovenaan in Google

Als je op zoek bent naar een bepaald product maar niet exact weet waar je dit kan kopen is de kans groot dat je als eerst aan Google denkt. Vrijwel al het verkeer op een website is afkomstig van deze zoekmaching. Daarom is het enorm belangrijk dat je website hiervoor is geoptimaliseerd. Maar liefst 99% van de internetgebruikers klikt op de resultaten van de eerste pagina van Google. Zichtbaarheid op de eerste pagina bij relevante zoekwoorden is dus een echte must, wat je kunt bereiken met zoekmachine optimalisatie. Toch lopen veel websites hier kansen mis. Als SEO specialist in Breda helpt PostAds je graag met het optimaliseren van jouw website.

Wat kunnen wij doen:

  • Jouw bedrijf op de eerste pagina van Google;
  • PostAds selecteert zoekwoorden die passen bij jouw bedrijf;
  • Als Google Partner in Breda ontvangen wij extra inzichten van Google;
  • Een transparante aanpak met een eigen tool, de PostAds Manager;
  • Zoekmachine optimalisatie als deel van een bredere strategie.

 

Hoe word je gevonden in Google?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het verbeteren van een website waardoor je door zoekmachines zoals Google wordt gevonden. Hierbij indexeert Google je website op bepaalde punten zoals structuur, tekst, linkbuilding, inhoud van je website en omliggende factoren. Op basis van deze punten bepaalt Google welke website bovenaan de pagina komt te staan. Met SEO kun jij zorgen dat jij eerder dan je concurrenten getoond wordt, waardoor klanten eerder voor jouw bedrijf kiezen. 

PostAds is jouw SEO specialist

Zoekmachine optimalisatie is een als een herhalend proces; je moet er dus bovenop blijven zitten. Een SEO specialist kan jou hierbij helpen zodat je het meeste haalt uit jouw website. PostAds optimaliseert graag jouw website zodat deze goed vindbaar is op de meest relevante zoektermen voor jouw bedrijf. Samen met jouw vakkennis over de branche en onze kennis over online marketing bekijken we de zoektermen, zodat we de juiste woorden gebruiken die jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereiken. Hierbij kijken we naar mogelijkheden op landelijk en lokaal niveau. Wij voeren vervolgens de werkzaamheden uit om een hogere positie in Google te krijgen. Dit leidt tot meer kwalitatief bezoek op je website en meer aanvragen.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan PostAds

Wil jij ook volledige controle en maximaal rendement behalen met online marketing? Dan is zoekmachine optimalisatie een belangrijke factor voor jouw bedrijf! PostAds biedt het totaalplaatje aan met een Multi Funnel strategie, waarbij we alle relevante online marketing kanalen optimaal inzetten voor het meeste resultaat. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat jouw website optimaliseren! We zien je graag op ons kantoor in Breda.