Elke organisatie wil meer leads. Maar wat is de juiste lead? En wat mag een lead kosten?

Als specialist op het gebied van online leadgeneratie komen verschillende expertises bij elkaar: marketingstrategie, content marketing en marketing automation. Wij hebben alles in huis om leads te managen, effectief te scoren en om te zetten in sales.

Zo doen we voor diverse klanten al leadgeneratie via Hubspot, mailflows en social media. Omdat we de techniek voor ons laten werken, kunnen we realtime meten en bijsturen.

 

Investeer in leadgeneratie

Bereik meer leads met de online marketing strategie van PostAds

De voordelen van online leadgeneratie

  • Meer vat op je doelgroep
  • Meer controle over je leadgeneratie
  • Meer leads → meer klanten → meer omzet
  • Betere zichtbaarheid

Leadgeneratie: Met leadgeneratie verzamelen we gegevens van je potentiële klanten met als doel met hen te kunnen communiceren tijdens het oriëntatie- en aankoopproces. Leadgeneratie wordt veel ingezet in de b2b-markt. Met leadgeneratie focussen we dus niet op een directe transactie, maar op het identificeren van consumenten of bedrijven die geïnteresseerd zijn in je aanbod.

Ik ben Robert online advertentie specialist. Ik weet zeker dat wij leads voor jou kunnen genereren via betaald adverteren. Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter via dit formulier. Je krijgt een concreet advies over jouw mogelijkheden.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.