Social media marketing: hoe werkt het voor jou?

De mogelijkheden op social media kanalen zijn enorm en bieden veel kansen voor alle customer journey fases. Voor B2B en B2C bedrijven is er altijd wel een goed platform om je doelgroep te bereiken en social media marketingdoelen te behalen. 

Wat levert het inzetten van social media marketing op voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen of lees hieronder tips en succesvolle social media marketing cases van bedrijven in Breda.

Voordelen social media marketing

2500+ Instagram volgers door relevante content 

Hoe snel? Binnen 1 maand

Het resultaat? +1203% Instagram volgers voor Fons Bikes Breda en gemiddeld 200 profielbezoeken per dag!

Hoe we dit deden? Een Instagram campagne met 1 beeld per dag voor een maand lang, promotie en retargeting binnen de doelgroep.

PostAds heeft voor ons een sterke onlinepositie gerealiseerd. Wij nemen maandelijks diensten af, zo blijft ons merk groeien en de marketing consistent.
Jos van Gastel - Manager Fons Bikes

Fotografie en Animatie

Duidelijke stijl en animatie, PostAds fotografeerde en animeerde de gehele nieuwe tijdlijn voor Instagram O2 Life drinks en Facebook. De Content is afgestemd op de doelgroep, volledig in eigen studio geproduceerd en gemaakt voor succes!

#dit wil ik

Masonjars extreme groei op social media 

Het bedrijf Masonjars uit Breda heeft zijn marketing uitbesteed aan ons online marketing bureau Breda. Met regelmaat maken onze social experts digitale content voor Masonjar Breda.

De structurele werkwijze van ons social media bureau in Breda resulteerde in een exponentiële stijging in het aantal social media bezoekers én een verhoogde conversie voor de webshop.

Hoe snel? Binnen één maand
Het resultaat? +1703% Instagram volgers
Hoe? Met prachtige productfoto's en retargeting. 

Weten hoe we social media óók succesvol in zouden zetten voor jouw bedrijf? 

Ja, ik wil social succes!

Hét social media marketing bureau van Breda

Wij zijn dé partij voor social media marketing in Breda en omstreken. PostAds marketing bureau Breda kan je ondersteunen bij het juist inrichten en onderhouden van je sociale media. We leveren ook social media fotografie of professionele video's voor je social media marketing. Onze fotograaf is gespecialiseerd in professionele fotografie voor, Lifestyle en Sport, bedrijven. De social specialisten gebruiken Instagram voor het visueel promoten van jouw product, LinkedIn om jouw zakelijke klanten te bereiken of Pinterest voor een gigantisch groei in naamsbekendheid en bereik.

PostAds online marketing bureau is gevestigd in Breda, maar is goed bereikbaar vanaf de randstad, Rotterdam en Den Haag. Wil je langkomen bij ons marketingbureau in Breda? Laat dan je gegevens achter en we bellen je terug. Wil je meer weten over ons en waarom wij het juiste online marketingbureau zijn voor jouw bedrijf? Vraag het aan onze social specialist!

Contact onze social specialist

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.