Een goede online marketingstrategie begint bij jouw klant

Je customer experience is net zo belangrijk als een aanstekelijke campagne en een onderscheidende website. Meer dan ooit moet elk onderdeel in je online marketing op elkaar zijn afgestemd. Bij PostAds denken we vrij van middelen en kiezen de juiste online tools en platformen die het meeste rendement voor je opleveren en die jouw online laten groeien.

 

Meer weten? Spreek nu een expert!

Online marketing zonder data is als fietsen met je ogen dicht

Om een goede strategie voor je te bepalen is het belangrijk om een data analyse te maken. Met een data analyse kunnen we je klantreis (customer journey) in kaart brengen. Je ziet bijvoorbeeld via welke marketingkanalen bezoekers op je website komen, wat voor apparaat ze gebruiken en hoe ze door je website heen navigeren. Met deze kennis kunnen we een online strategie voor je opzetten met daarin de juiste kanalen en middelen.

Ik ben Coen, senior online marketeer en online strateeg bij PostAds. Ik help je graag om jouw business doelstellingen te vertalen naar een online marketing strategie. Bel je graag, of heeft een kennismaking jouw voorkeur? Bel me dan op: 076-502 31 42.

Samen de winnende online marketingstrategie bepalen 

Uit enthousiasme duik je vaak al snel in onderwerpen als Google Ads, de ontwikkeling van een webshop, e-mail marketing en meer. Het is echter van belang om eerst goed na te denken over je onderscheidend vermogen, een online strategie en een goed beeld van je online landschap.

Zelf aan de slag met onze gratis SEO marketing guide

Hoe trek je nieuwe klanten aan en hoe houd je deze betrokken? Met onze gratis SEO marketing guide kun je gelijk aan de slag om jouw online marketing succesvoller te maken. Download hier direct gratis onze SEO marketing guide.

Ja, ik ontvang graag tips
Zelf aan de slag met onze gratis SEO marketing guide
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.