Adverteren op Instagram uitbesteden 

Alleen in Nederland zitten er dagelijks ruim 5 miljoen gebruikers op Instagram. Allemaal potentiële klanten die jij kunt bereiken door te adverteren op Instagram. Wat Instagram zo interessant maakt is dat je net als bij Facebook adverteren heel gericht je doelgroep kunt bepalen. Wil jij personen binnen 40 kilometer van je winkel, die bepaalde interesses hebben bereiken? Geen probleem! Bereik nu direct je klant via Instagram.

Ja, ik wil direct adverteren op Instagram

Specialist adverteren op Instagram

Voordelen van Instagram Adverteren

Het voordeel van het inschakelen van ons deskundig online marketingbureau, is dat wij door onze ervaring Instagram adverteren erg efficiënt en effectief kunnen inzetten. Andere voordelen van het uitbesteden van Instagram of Social media marketing aan ons online marketingbureau zijn:

  • Haal het maximale uit jouw advertentiebudget, we weten welke advertenties succesvol zijn voor jouw branche, doelgroep en marketingdoelstelling. Zo kunnen we efficiënt werken en jouw marketingbudget optimaal besteden.
  • De naamsbekendheid, betrokkenheid en bereik van je bedrijf vergroten. Hiervoor is Instagram een social mediakanaal met ruim 5 miljoen gebruikers in Nederland ideaal.
  • Door gericht adverteren krijg jij de juiste bezoekers op je website en vergroot je omzet! Je kunt gericht adverteren op Locatie, Demografische gegevens, Interesses, Gedrag, en nieuwe doelgroepen bereiken.
  • 62% van de gebruikers zijn meer geïnteresseerd in merken en producten na het bekijken van stories. Dit advertentie type is dus erg effectief om jouw product te promoten!
  • Overtuig de gebruikers van jouw product met krachtige visuele content. De advertentietypen van Instagram hebben groot succes. Dit komt doordat ze visueel aantrekkelijk worden weergegeven en allen voorzien zijn van een button via welke de gebruiker makkelijk op de juiste pagina van jouw website belandt.

 

Hoi ik ben Dimphy, social marketeer en online brandmanager. Samen doelstellingen behalen? Ik help je graag met al je online marketing vraagstukken. Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat hier een bericht achter.

Fons, hoe wij maandelijks werken aan een sterk online georiënteerd merk met online marketing
Hoe ga je een nieuw merk helpen aan een online naamsbekendheid van 40% binnen de doelgroep?
Fons bikes fotoshoot met PostAds
Adverteren op Instagram
In Nederland zijn er ruim 5 miljoen dagelijkse gebruikers, hiermee is het visuele platform een van de hardst stijgende social media platformen van afgelopen jaren.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.