Facebook adverteren

Adverteren op Facebook? Ook in 2020 is het een sterk platform. Facebook is nog steeds het grootste social media netwerk ter wereld en is daarom nog steeds een erg waardevol kanaal om op te adverteren. Daarnaast is elke doelgroep te vinden op Facebook, zelfs de zakelijke markt, zolang je maar de juiste manier van targeting gebruikt! Je doelgroep segmenteren op geografie of demografische factoren, het is allemaal mogelijk! 

Met de eindeloze mogelijkheden van adverteren via Facebook kan het soms overweldigend zijn om te beginnen. PostAds in Breda helpt je graag met het opzetten van je Facebook campagne.

 

Maak kennis met een expert

Adverteren op Facebook | PostAds marketing Breda

Eindeloze mogelijkheden met Facebook adverteren 

Adverteren op facebook gaat zorgen voor nieuwe leads, daar zijn we van overtuigd! Je kunt het social media kanaal inzetten in elke stap in de klantreis. Wil je merkbekendheid vergroten? Gebruik dan een krachtige video om potentiële klanten kennis te laten maken met je merk. Liever direct meer omzet? Koppel dan je catalogus met Facebook en adverteer met je producten. Het is zelfs mogelijk om online klanten naar je winkel te trekken, adverteer in de regio met lokale campagnes en zie het aantal bezoekers in je winkel stijgen! De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Facebook adverteren, de voordelen

  • Inzetbaar voor verschillende doelstellingen 
  • Verschillende plaatsingen en advertentiemateriaal 
  • Bereik jouw doelgroep door segmentatie 
  • Goed voor retargeting 
  • Het bereik van Facebook is groot


Neem contact op

Facebook adverteren specialist in Breda

Wij creëren relevante tekst, hashtags, opmaak, video en fotografie en plaatsen en promoten deze voor je op sociale media. Met de juiste strategie weten we jouw doelgroep op hét juiste moment te bereiken. De mogelijkheden van social media marketing zijn enorm en bieden je veel kansen. Met social media advertenties kun je inspelen op alle fasen van dit aankoopproces, of de klant nu in de oriëntatie fase zit of al klaar is voor een aankoop maar nog twijfelt over bij welk bedrijf hij de product of dienst zal afnemen. Voor zowel B2B als B2C bedrijven is er altijd wel een goed platform om je doelgroep te bereiken en marketingdoelstellingen te behalen. PostAds kan je ondersteunen bij het juist inrichten en onderhouden van Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest of zelfs Snapchat en TikTok.

Wij zijn hét social media marketing bureau in Breda en omstreken. Ons online marketing bureau is gevestigd in Breda, maar is goed bereikbaar vanaf de randstad, Rotterdam en Den Haag. Wil je langkomen bij ons bureau in Breda? Laat dan je gegevens achter en we bellen je terug. Wil je meer weten over ons en waarom wij het juiste online marketingbureau zijn voor jouw bedrijf?

Hoi ik ben Dimphy, social marketeer en online brandmanager. Samen doelstellingen behalen? Ik help je graag met al je online marketing vraagstukken. Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat hier een bericht achter.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.