Facebook adverteren

Facebook adverteren

Adverteren op Facebook? Ook in 2020 is het een sterk platform. Facebook is nog steeds het grootste social media netwerk ter wereld en is daarom nog steeds een erg waardevol kanaal om op te adverteren. Daarnaast is elke doelgroep te vinden op Facebook, zelfs de zakelijke markt, zolang je maar de juiste manier van targeting gebruikt! Je doelgroep segmenteren op geografie of demografische factoren, het is allemaal mogelijk! 

Met de eindeloze mogelijkheden van adverteren via Facebook kan het soms overweldigend zijn om te beginnen. PostAds in Breda helpt je graag met het opzetten van je Facebook campagne.

 

Maak kennis met een expert

Adverteren op Facebook | PostAds marketing Breda

Eindeloze mogelijkheden met Facebook adverteren 

Adverteren op facebook gaat zorgen voor nieuwe leads, daar zijn we van overtuigd! Je kunt het social media kanaal inzetten in elke stap in de klantreis. Wil je merkbekendheid vergroten? Gebruik dan een krachtige video om potentiële klanten kennis te laten maken met je merk. Liever direct meer omzet? Koppel dan je catalogus met Facebook en adverteer met je producten. Het is zelfs mogelijk om online klanten naar je winkel te trekken, adverteer in de regio met lokale campagnes en zie het aantal bezoekers in je winkel stijgen! De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Facebook adverteren, de voordelen

  • Inzetbaar voor verschillende doelstellingen 
  • Verschillende plaatsingen en advertentiemateriaal 
  • Bereik jouw doelgroep door segmentatie 
  • Goed voor retargeting 
  • Het bereik van Facebook is groot

 

Daag ons uit

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.