Adverteren op LinkedIn 

LinkedIn adverteren biedt gevarieerde mogelijkheden om jouw doelgroepen te bereiken. LinkedIn wordt veel gebruikt om kennis en informatie te delen in het zakelijk netwerk, maar er zijn nog relatief weinig bedrijven die gebruik maken van LinkedIn adverteren. Een mooie kans dus. Hoe meer bedrijven LinkedIn advertenties gaan inzetten, hoe duurder het wordt.

Is LinkedIn adverteren nieuw voor je? Of wil je er graag een verdiepingsslag in maken? Ontdek wat PostAds voor jou kan betekenen. 

 

Maak kennis met een expert

LinkedIn adverteren online marketing

LinkedIn adverteren, drie verschillende varianten 

 1. Website retargeting
  Je content promoten bij mensen die je website reeds hebben bezocht. Of, veelal nog interessanter, specifieke pagina’s van je website. Het is bij LinkedIn nog niet zo dat je hierbij meer geavanceerde zaken kunt doen, zoals alle mensen die wel op je vacature-site zijn geweest, maar nog niet hebben gereageerd een reminder sturen. Maar dat volgt ongetwijfeld snel. Om dit te kunnen, moet je de LinkedIn pixel installeren en adviseren we ook om de juiste cookiemelding te doen.

 2. Account targeting
  Kies zelf welke bedrijven je wilt bereiken door een lijst van bedrijven te uploaden (LinkedIn adviseert minimaal 1.000, maar het werkt al vanaf 300 herkende bedrijven). Je kunt een lijst uploaden met bedrijfsnamen en hun bedrijfspagina op LinkedIn. Je target daarmee de medewerkers van die bedrijven.

 3. Contact targeting
  Je kunt ook e-mail adressen vanuit een andere database uploaden om ze via LinkedIn te targetten. Ook hierbij geldt dat je de gegevens wel op de juiste manier moeten hebben vergaard. Je mag dus niet zomaar een lijstje maken van mensen die je wel zou willen benaderen. Ook hier is het minimum 300 herkende profielen.

 

Voordelen van LinkedIn adverteren

 • Gericht adverteren op basis van uitgebreide criteria 
 • Groot potentieel bereik bij de zakelijke doelgroep
 • Zeer geschikt voor personeelswerving 
 • Ideaal voor de B2B markt  
 • Op lange termijn geschikt voor naamsbekendheid 

Hoi ik ben Dimphy, social marketeer en online brandmanager. Samen doelstellingen behalen? Ik help je graag met al je online marketing vraagstukken. Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat hier een bericht achter.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.