TikTok adverteren, bereik je doelgroep met TikTok influencers 

TikTok combineert video’s met muziek, hashtags en hippe VR-filters. De TikTok app is razend populair onder tieners en wordt inmiddels ook omarmd door influencers met miljoenen volgers. 

Sinds kort is het mogelijk om te adverteren op TikTok. Advertenties op TikTok zijn zichtbaar in de timeline als je door de video’s in de app scrolt. De advertenties zijn qua formaat verticaal, waardoor ze bijna het gehele scherm innemen. TikTok advertenties koop je in op basis van bereik. Op dit moment zijn de targetingopties nog beperkt tot locatie en leeftijd. 

 

Maak kennis met een expert

Adverteren op TikTok door PostAds marketing

Bereik je doelgroep met TikTok influencers

TikTok kent een grote populariteit onder tieners en jongvolwassenen tot 24 jaar. TikTok biedt dus nieuwe mogelijkheden om deze doelgroep te bereiken. Met inmiddels miljoenen influencers op het platform is het uitermate geschikt voor influencer marketing. 

Voordelen van TikTok adverteren

  • Bereik kopen 
  • Samenwerken met influencers 
  • Een hashtag claimen 
  • 3,5 miljoen Nederlanders gebruiken Tik Tok

Hoi ik ben Dimphy, social marketeer en online brandmanager. Samen doelstellingen behalen? Ik help je graag met al je online marketing vraagstukken. Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat hier een bericht achter.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.