Lokale SEO maakt je online beter vindbaar 

Lokale SEO is een van de grote trends binnen zoekmachineoptimalisatie, lokale zoekresultaten krijgen een steeds prominentere plaats binnen Google. Je zoekopdrachten worden gelokaliseerd door online pagina’s en vermeldingen op andere website te optimaliseren. Op deze manier specialiseer je jouw SEO op de lokale markt: jouw plaats en jouw diensten gecombineerd op een pagina. Deze functie is interessant voor jou als jouw bedrijf zich focust op een specifieke regio, en/of een specifieke plaats. 

 

Maak kennis met een specialist

Lokale Seo Breda

Deze drie factoren hebben invloed op je lokale SEO

Relevantie
In welke mate jouw product of dienst matcht met datgene de potentiële klant in de zoekmachine naar opzoek is. Als een gebruiker googelt op 'sportschool', dan wil je dat deze gebruiker terecht komt bij de lokale sportschool in de buurt. De zoekopdracht moet goed aansluiten op de wensen van de gebruiker, en op deze manier wordt dus ook de lokale ondernemer gepromoot.

Afstand
Google’s algoritme berekent de afstand tussen jouw bedrijf en de locatie van de gebruiker. Als je in Breda bent en je fiets gaat kapot, dan google je op 'fietsenmaker' de top 3 fietsenmakers bij jou in de buurt worden weergegeven.

Reviews
Deze wegen zwaar voor Google om rankings te bepalen, omdat ze een goed beeld geven van de kwaliteit van jouw product of dienst. Ook voor potentiële klanten is het belangrijk, het creëert vertrouwen bij de consument.

Om lokale SEO te optimaliseren, is het belangrijk dat je ook een zogeheten visitekaartje hebt van Google: Google Mijn Bedrijf

De voordelen van lokale SEO

  • Een Lokale doelgroep leidt tot meer conversie
  • Lokaal hoger in Google op belangrijke keywords
  • Meer lokale naamsbekendheid

Op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist?

Onze ervaren zoekmachine optimalisatie specialist in Breda weet precies hoe jou bedrijf een toppositie krijgt in Google. Ook heeft onze  SEO specialist kennis over welke strategie het best past bij jouw bedrijf en jouw klanten. Dus wil je net als onze klanten ook SEO succes bereiken? Onze zoekmachine optimalisatie specialist helpt je graag! Neem hieronder contact op met onze SEO specialist of lees eerst meer over onze SEO werkwijze.

Maak kennis met onze specialist

Ik ben Coen, senior online marketeer en online strateeg bij PostAds: "Ik weet zeker dat wij leads voor jou kunnen genereren via Google. Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter via dit formulier. Je krijgt een concreet advies over jouw mogelijkheden".

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.