E-mail automation 

E-mail marketing wordt ingezet om consumenten of bedrijven te informeren, enthousiasmeren of aan te sporen tot een aankoop. E-mail automation inrichten gaat verder dan dat. Het versterkt de verkopen van jouw onderneming, maar is geen losstaand middel; de juiste software is essentieel. Ook wordt het effectiever in een Multi Funnel strategie: de basis werkwijze van PostAds.

Onze online marketeers sparren graag met jou over de ideale combinatie van online marketing kanalen, om zo jouw doelstellingen te behalen.

 

Maak kennis met een expert

Met e-mail automation kan nog veel meer 

Met e-mail automation kan je relevante en gepersonaliseerde e-mails versturen. Denk aan e-mails met kortingscodes of vouchers die klanten op hun verjaardag, of op de dag dat ze een jaar klant zijn. Hierbij kan jij op een makkelijke manier jouw relatie met de klant verbeteren. Met de juiste software en kennis kost het jou geen tijd of moeite, maar ga je wel zichtbare resultaten zien.

Voordelen van e-mail automation

  • Benader klanten met een 'personal touch'
  • Mailtjes worden automatisch verzonden op gewenste tijd en datum 
  • Het bespaart veel tijd 
  • Het levert meer leads op

Ik ben Coen, senior online marketeer en online strateeg bij PostAds. Samen jouw business doelstellingen vertalen naar een online marketing doelstelling? Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat een bericht achter.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.