Groeien in je social media marketing? Weleens gedacht aan uitbesteden?

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van social media marketing aan onze socialmedia specialisten dan weet je zeker dat er met regelmaat content wordt geplaatst passend bij jouw bedrijf en doelgroep. Onze specialisten zorgen er met hun ervaring voor dat alle sociale mediakanalen op de juiste manier worden inzet en jouw marketingdoelstellingen worden behaald.
Zo kun jíj je richten op jouw expertise.

 

Spreek met een expert

Wil je ook groeien in je social media marketing?

Waarom zou je je sociale media uitbesteden aan onze specialisten?

PostAds heeft meer dan 20 jaar ervaring als online en social media marketing bureau in Breda en een bewezen portfolio. We weten precies hoe we joúw doelgroep kunnen bereiken en welke sociale kanalen het best passen bij jouw doelstellingen. Wanneer je kiest voor het uitbesteden van sociale media marketing aan onze specialisten dan kun je het volgende verwachten.

 • Haal het maximale uit jouw marketingbudget
  We weten welke kanalen succesvol zijn voor jouw branche, doelgroep en marketingdoelstelling.
  Zo kunnen we efficiënt werken en jouw marketingbudget optimaal besteden.
 • Naamsbekendheid vergroten, nieuwe klanten en een band met jouw klant 
  Door doelgerichte sociale media content, interactie en de juiste advertenties.
 • Een social media bedrijfsaccount waarop met regelmaat wordt gepost.
  Zo blijf je relevant, aanwezig en creëer je betrokkenheid met jouw klant.
 • In één oogopslag inzicht in je resultaten met een persoonlijk marketing dashboard
  Actief monitoren en bijsturen van sociale media d.m.v. Google Analytics, Analytics uit je sociale media kanalen

 

Succesverhalen van bedrijven

Wil je ervan verzekert zijn dat wij jouw klanten op de juiste manier aanspreken? We verzorgen de social media posts voor bedrijven in verschillende branches. Een aantal van onze social media cases:

Social media marketing en adverteren door PostAds marketing
@Myfoodspot
Social media marketing en adverteren door PostAds marketing
@Houtmerk


Ja, ik wil Social Succes

Onze sociale media marketing aanpak:

Wanneer je kiest voor het social media uitbesteden aan PostAds beginnen we met een analyse van de huidige sociale media van jouw bedrijf. Op basis hiervan presenteert ons team een advies in de vorm van een concreet plan van aanpak. We nodigen je uit bij ons op kantoor of komen naar jullie locatie en lichten ons advies toe, ondersteund door data, onze jarenlange ervaring en marketing deskundigheid.

In samenspraak stellen we sociale media marketingdoelen op basis van jouw bedrijfsvisie en doelgroep. Gedurende de afgesproken termijn bieden wij alle ondersteuning die nodig is om jouw bedrijfs- ambities en doelstellingen te bereiken. Hierbij stellen we concrete doelen op korte termijn die jij kunt inzien en bijhouden in je persoonlijke dashboard. Zó nemen we voor jou de sociale media uit handen, maar heb je nog wel inzicht in de voortgang van jouw sociale media marketing én het succes hiervan.

Fons bikes Instagram posts door PostAds marketing

Lifestyle Instagram Posts voor Fons Bikes. De foto's en tekstuele content zijn gemaakt door PostAds social media marketing bureau en in lijn met de waarden van het bedrijf en gewenste uitstraling.

Dedicaded team van social specialist tot content creator

Wij creëren relevante tekst, hashtags, opmaak, video en fotografie en plaatsen en promoten deze voor je op sociale media. Met de juiste strategie weten we jouw doelgroep op hét juiste moment te bereiken. De mogelijkheden van social media marketing zijn enorm en bieden je veel kansen. Met social media advertenties kun je inspelen op alle fasen van dit aankoopproces, of de klant nu in de oriëntatie fase zit of al klaar is voor een aankoop maar nog twijfelt over bij welk bedrijf hij de product of dienst zal afnemen. Voor zowel B2B als B2C bedrijven is er altijd wel een goed platform om je doelgroep te bereiken en marketingdoelstellingen te behalen. PostAds kan je ondersteunen bij het juist inrichten en onderhouden van Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest of zelfs Snapchat en TikTok.

Wij zijn hét social media marketing bureau in Breda en omstreken. Ons online marketing bureau is gevestigd in Breda, maar is goed bereikbaar vanaf de randstad, Rotterdam en Den Haag. Ook werken wij voor klanten in Dordrecht, Roosendaal, Oosterhout, Vlissingen, Middelburg, Tilburg en Den Bosch. Wil je langkomen bij ons bureau in Breda? Laat dan je gegevens achter en we bellen je terug. Wil je meer weten over ons en waarom wij het juiste online marketingbureau zijn voor jouw bedrijf?

Spreek met een expert

Hoi ik ben Dimphy, social marketeer en online brandmanager. Samen doelstellingen behalen? Ik help je graag met al je online marketing vraagstukken. Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat hier een bericht achter.

Gratis 5 Pinterest tips

Je Pinterest account naar een hoger plan te tillen? Met deze tips ga je gegarandeerd beter scoren in Pinterest! Download hier direct gratis onze 5 Pinterest tips.

Ja, ik ontvang graag tips
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.