Social media content creatie

Met goede content ‘maak of kraak’ je de interesse van jouw doelgroep in je product. Het is belangrijk te weten wat voor type mens er in jouw doelgroep valt, zodat je hier goed op kan inspelen. Het is belangrijk om te kijken naar bijvoorbeeld de leeftijd of interesses, om vervolgens te bepalen welke soort content er bij ieder social media kanaal past. Denk hierbij aan pakkende teksten of gave foto's. Om dit duidelijk voor jezelf te maken, zou je bijvoorbeeld een persona kunnen ontwikkelen. Hulp nodig bij het maken van social media content?

 

Maak kennis met een expert

social media content creatie op instagram

Wat is het doel dat jij wilt bereiken? 

Voordat je begint met het creëren van content voor jouw social media kanalen, is het slim om doelen voor ogen te hebben die jij wilt behalen met je (nieuwe) contentstrategie. Denk hierbij aan het bereiken van engagement, bijvoorbeeld door het plaatsen van een concrete vraag in je bericht. Een andere optie kan zijn om via je socials meer websitebezoekers aan te trekken, bijvoorbeeld door het plaatsen van links naar blogs op jouw website (wat ook goed is voor je SEO), of juist meer conversie in je webshop te halen door middel van het plaatsen van kortingscodes binnen jouw posts. Vaak geldt dat voor social media posts kwaliteit boven kwantiteit gaat, en dat je zorgt voor consistentie binnen je visuals en tekstuele content.

Binnen online marketing hangen veel dingen samen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

De voordelen van goede social media content

  • Als een campagne goed aanslaat, verspreidt deze zich razendsnel (#viral)
  • Groot bereik: 87% van de Nederlanders maakt gebruik van social media
  • Introduceer nieuwe producten of diensten 

Hét social media marketing bureau van Breda

Wij zijn dé partij voor social media marketing en content creatie in Breda en omstreken. PostAds marketing bureau Breda kan je ondersteunen bij het juist inrichten en onderhouden van je sociale media. We leveren ook social media fotografie of professionele video's voor je social media marketing. Onze fotograaf is gespecialiseerd in professionele fotografie voor bedrijven, met name op het gebied van Lifestyle en Sport. Daarnaast voorzien we onze klanten ook van animatie en professionele bedrijfsvideo's. Onze social specialisten hebben ervaring met pakkend visuele en tekstuele content voor Instagram, LinkedIn, Facebook en LinkedIn. 

PostAds online marketing bureau is gevestigd in Breda, maar is goed bereikbaar vanaf de randstad, Rotterdam en Den Haag. Wil je langkomen bij ons marketingbureau in Breda? Laat dan je gegevens achter en we bellen je terug. Wil je meer weten over ons en waarom wij het juiste online marketingbureau zijn voor jouw bedrijf? Vraag het aan onze social specialist!

Advies van onze Social specialist

Hoi ik ben Dimphy, social marketeer en online brandmanager. Samen doelstellingen behalen? Ik help je graag met al je online marketing vraagstukken. Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat hier een bericht achter.

Breng je socials of je website tot leven met video!

Wist je dat Facebook en Instagram berichten met video vaker tonen dan standaard berichten?

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.