Hoe wij maandelijks werken aan een sterk online georiënteerd merk met online marketing.

Deze resultaten halen we voor Fons:

  • Gemiddeld 3 fietsen per week verkopen via online kanalen
  • 300 profielbezoeker per week
  • 25 top 10 posities in Google

Toen we startte met de online propositie voor Fons zijn we begonnen met het in kaart brengen van de doelgroep. Uit de sessies samen met de doelgroep kwamen we tot 3 persona’s (onder de fictieve namen Suzanne, Inger en Ellen), die ieder een ander klantprofiel hebben en hierdoor ook anders benaderd worden. Zo vraagt Suzanne, de jonge fanatieke sporter, zich af hoe hij zij beter kan worden in haar sport. Inger daarentegen is de creative sporter, die het liefst iets unieks wilt kopen. Deze drie persona’s bewandelen ieder hun eigen customer journey.

Fons bikes fotoshoot met PostAds

Beeld: Fotografie door PostAds

De volgende uitdaging: hoe ga je een nieuw merk helpen aan een online naamsbekendheid van 40% groei binnen de doelgroep. En hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze potentiele klant online converteerd en een afspraak maakt voor een proefrit op een Fons? 

Door SEO en online productplacement te combineren met de inzet van Pinterest, Instagram en Facebook- & display-advertenties, zijn we tot deze multi-channel aanpak gekomen per postcodegebied per customer journey fase.

Wat wij maandelijks doen voor Fons bikes

  • Content marketing, fotografie, video en tekst
  • Instagram advertising
  • Facebook advertising
  • Pinterest advertising
  • Google Ads adverteren
  • SEO posities verbeteren

 

Het resultaat was een gigantische groei in social media volgers, engagement en showroom bezoekers.

1203% groei op Instagram voor Fons Bikes

Wij realiseerden binnen 1 maand een groei van 1203% op de Instagrampagina van fons-bikes. Hoe we dit deden? De Instagram campagne bestond uit 1 beeld per dag voor een maand lang + promotie en retargeting binnen de doelgroep. Dit resulteerde in 1203% groei en gemiddeld 200 profielbezoeken per dag!

PostAds heeft voor ons een sterke onlinepositie gerealiseerd. Wij nemen maandelijks diensten af, zo blijft ons merk groeien en de marketing consistent.
Jos van Gastel - Manager Fons Bikes

7% meer engagement op de social posts #fonsbikes

Door een duidelijke publicatiestructuur reageert ruim 7% van onze doelgroep op al onze posts in Instagram. Lees hoe Postads meer engagement op je social kanalen creëert!

Onze aanpak in socials

Wij helpen je

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag met het slim inrichten van jouw online marketing. Bel ons op: 076 501 80 21 Stuur je liever een mail dan kan dat naar info@postads.nl.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.