Google Shopping

Google Shopping, wat kun je ermee?

De advertenties van Google Shopping zijn een onderdeel van Google Ads. Deze advertenties staan bovenaan de zoekmachine van Google en bestaan uit een afbeelding met de focus op het product, de aanbieder en de prijs. Google shoppig vergelijkt verschillende aanbieders met elkaar, om het voor de consument zo makkelijk mogelijk te houden: producten zijn in één oogopslag zichtbaar. Het is ideaal voor webshop-eigenaren en is een belangrijk onderdeel van e-commerce strategie

 

Hulp nodig met Google Shopping?

Google Shopping

Hoe werkt Google Shopping?

Als je gebruik maakt van Google Shopping, wordt er een link gemaakt met je Google Ads account en het Google Merchant Center. De laatstgenoemde functie is een plek waarbij je je winkel- en productinformatie naar Google upload, waarna Google het overal binnen de zoekmachine kan laten zien. Het handigste is om in je producttitels woorden te gebruiken uit je zoekwoordenonderzoek: op deze manier werkt jouw advertentie nóg effectiever. Google Shopping werkt effectief voor remarketing: als winkelaars jouw product eerder hebben bekeken maar niet gekocht hebben, zien ze het product nog eens, wat kan leiden tot conversie. PostAds helpt je om dit in te richten.


De voordelen van Google Shopping

  • Geef jouw producten direct weer aan gebruikers die hiernaar zoeken 
  • Bovenaan in Google 
  • Belangrijke informatie direct zichtbaar (prijs, korting, voorraad etc.)
  • Optimaal voor webshops 
  • Meer zichtbaarheid van jouw producten 

Wil jij graag met Google Shopping beginnen, maar weet je niet goed hoe? Of werk jij al met Google Shopping maar vallen de resultaten tegen? Neem dan contact op met PostAds: onze specialisten helpen jou verder en verbeteren jouw online resultaten. 

 

Google Shopping voor mijn bedrijf

Ik ben Coen (senior online marketeer en online strateeg). Ik weet zeker dat wij leads voor jou kunnen genereren via Google. Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter via dit formulier. Je krijgt een concreet advies over jouw mogelijkheden. Bel je graag, of heeft een kennismaking jouw voorkeur? Bel me dan op: 076-502 31 42.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.