Social media beheer & planning

Op het moment dat jouw social media strategie compleet is, kun je voor de korte termijn aan het werk; een planning maken. Het is belangrijk dat je verschillende content afstemt voor allerlei kanalen, en eventueel verschillende doelgroepen. Daarbij kijk je welke gebruiker op welk moment op welk platform online is. PostAds gebruikt speciale programma’s om dit overzichtelijk en handig in te plannen: jouw content wordt op elk gewenst netwerk en tijd gepost. 

Klinkt goed, ik wil meer weten

Hoe beheer & plan jij je social media kanalen?

Social media planning, gefocust op resultaten

Voor de uitvoering van jouw social media strategie post je verschillende content op verschillende kanalen. Na het posten begint het échte werk pas. Hoe ga jij je resultaten meten? Om jouw doelstellingen in de gaten te houden, is het handig om je Google Analytics account te koppelen aan je website en social kanalen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld conversie-cijfers inzien, waardoor je gefocust blijft. Bij programma's als Hootsuite krijg je een duidelijk overzicht van alle social media kanalen van je bedrijf, en hierbij zie je ook de populariteit van de geplaatste berichten. 

 

De voordelen van social media beheer en de juiste contentplanning

Je social media beheer en contentplanning aan een online marketing bureau uitbesteden? Dit zijn de voordelen: 

  • Posten op de tijden dat jouw doelgroep actief is op social media
  • Duidelijk overzicht van al jouw (toekomstige) content
  • Bespaar tijd en besteed je marketingbudget efficiënt met onze werkwijze 
  • Blijf in het vizier van jouw publiek door regelmatige posts

Hét social media marketing bureau van Breda

Wij zijn dé partij in Breda voor de creatie, het beheer en het regelmatig posten van jouw social content. PostAds marketing bureau Breda kan je ondersteunen bij het juist inrichten en onderhouden van je sociale media accounts. We leveren ook social media fotografie of professionele video's voor je social media marketing. Onze fotograaf is gespecialiseerd in professionele fotografie voor bedrijven, met name op het gebied van Lifestyle en Sport. Daarnaast voorzien we onze klanten ook van animatie en professionele bedrijfsvideo's. Onze social specialisten hebben ervaring met pakkend visuele en tekstuele content voor Instagram, LinkedIn, Facebook en Pinterest.

PostAds online marketing bureau is gevestigd in Breda, maar is goed bereikbaar vanaf de randstad, Rotterdam en Den Haag. Wil je langkomen bij ons marketingbureau in Breda? Laat dan je gegevens achter en we bellen je terug. Wil je meer weten over ons en waarom wij het juiste online marketingbureau zijn voor jouw bedrijf? Vraag het aan onze social specialist!

Advies van onze Social specialist

Hoi ik ben Dimphy, social marketeer en online brandmanager. Samen doelstellingen behalen? Ik help je graag met al je online marketing vraagstukken. Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat hier een bericht achter.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.